Menu

Water-to-go filter

Water-to-go filter

2-pakning med erstatningsfiltre til Water-to-go drikkeflaske.

 

Disse filtrene holder til 200 liter vann, eller ca 3 mnd med jevnlig bruk Disse er svært enkle å sikfte ut: Bare skru av lokket på flasken, og filteret kan deretter løsnes for hånd.

 

Filteret består av et ikke vevet middel som også kalles et ladet lager av membran.

Filtrene er utviklet av NASA og er laget ved å bruke nanoteknologi. Nano alumina sammen med 33 % karbon og andre filtreringsingredienser er anvendt for å lage dette patenterte filteret. Nano alumina sender ut en positiv ladning når det blir vått, dette tiltrekker seg de negativt ladede og forurensede protozoer, bakterier og virus.

I motsetning til vanlige karbonfiltre som mister så mye som 70 % av sin overflate/areal til limet som holder det sammen, har vårt filter ikke noe lim som holder det sammen.

Porestørrelsen på vanlige karbonfiltre er for store til å stoppe protozoer, bakterier og virus.

Lagerstatus: Utsolgt

kr 349,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

2-pakning med erstatningsfiltre til Water-to-go drikkeflaske. Disse filtrene holder til 200 liter vann, eller ca 3 mnd med jevnlig bruk Disse er svært enkle å sikfte ut: Bare skru av lokket på flasken, og filteret kan deretter løsnes for hånd. Filteret består av et ikke vevet middel som også kalles et ladet lager av membran. Filtrene er utviklet av NASA og er laget ved å bruke nanoteknologi. Nano alumina sammen med 33 % karbon og andre filtreringsingredienser er anvendt for å lage dette patenterte filteret. Nano alumina sender ut en positiv ladning når det blir vått, dette tiltrekker seg de negativt ladede og forurensede protozoer, bakterier og virus. I motsetning til vanlige karbonfiltre som mister så mye som 70 % av sin overflate/areal til limet som holder det sammen, har vårt filter ikke noe lim som holder det sammen. Porestørrelsen på vanlige karbonfiltre er for store til å stoppe protozoer, bakterier og virus.

Tilleggsinformasjon

Pil og pilutstyr Ikke tilgjengelig
Varemerke Water-to-go
Størrelse Nei
Sesong Nei

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  • Fornøyd?: