Menu

Mountain Equipment Snowline SL

Mountain Equipment Snowline SL

Supervarm sovepose med teknologi fra ekspedisjonsposer.

Lagerstatus: På lager

kr 8 999,00

* Påkrevde felt

kr 8 999,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Konstruksjonen på Snowline og Lightline SL er basert på ekspedisjonsmodellene Redline og Everest, men har forenklet kommerkonstruksjon noe for å spare vekt. Disse posene er beregnet på kortere og intense støt på fjellet og trenger derfor ikke den samme kompliserte konstruksjonen som Redline og Everest.


Hele posen bruker en kombinasjon av Trapezoid 2 og 1 kammerkonstruksjon. Vertikale kammere på bryst sørger for minimal dunforflytning og ekstremt god isolasjon. 50 grams kammervegger gir en god struktur samtidig som de holder dunet på plass uten migrering mellom veggene.


Snowline og Ligtline SL bruker ME´s råeste hettekonstruksjon. DC8 hetta er den varmeste 8 kammers 3D modulerte hetten de tilbyr og gir særdeles god isolasjon og tett fin lukking. Innerstoffet i hetten er i samme kvalitet som ytterstoffet. Dette sørger for at ikke fuktighet kommer inn i dunisolasjonen.


Ytterstoffet i denne posen er en egenutviklet versjon av  Drilite som er 30% lettere en de tyngre utgavene uten å gå på bekostning av slitesstyrke eller fuktmotstand. Ytterstoffet tåler fortsatt 1,5 meter i vannsøyle samtidig som det ekstremt tette vevet med varmebehandlingen sørger for en god slitestyrke.


Innvendig bruker ME her sitt patenterte EXL system som er stretchsydde sømmer i toppen av posen. Dette gjør at posen trekker seg inn til kroppen og maksimerer loft samtidig som det minimerer ekstra luftrom rundt kroppen.


Disse posene bruker 850+ fyllkraft europeisk gåsedun får å få optimal vekt og pakkstørrelse


Andre detaljer/funksjoner:  • Kommer i 2 størrelser. Reg 185cm og Xtra long 200cm

  • Bruker 3/4 glidelås

  • Anbefalt nedre temperatur: -20 C

  • EN13537: Comfort Limit: -17C, Extreme: -37 C

  • Fyllvekt: 800g

Tilleggsinformasjon

Pil og pilutstyr Ikke tilgjengelig
Varemerke Mountain Equipment
Størrelse Nei
Sesong Tresesongs, Vinter

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  • Fornøyd?: