Menu

Mountain Equipment Helium 400 wms - dame

Mountain Equipment Helium 400 wms - dame

Mountain Equipment Helium 400 wms - dame STD 185 cm

Lagerstatus: På lager

kr 3 999,00

* Påkrevde felt

kr 3 999,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Helium 400 er fylt med 400 gram 725+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt.


Helium 400 er en varm sommerpose som ulikt andre sommerposer har full nakkekrage og et godt fylt dunkammer bak hele den 3/4 glidelåsen. Dette gir ekstra bruksvarme og hindrer den varme luften i å sive ut. Med høy fylltetthet i kammerne og god konstruksjon holder denne posen også godt på lengre turer uten særlig vedlikehold. Ytterstoffer Helium 30rs er et lett og ekstremt pakkbart stoff som tåler mye mekanisk slitasje pga sin høye thread count.


Det første du kjenner når du prøver de nye Mountain Equipment posene er at alle detaljer er revidert. Ikke bare konstruksjonen, men alle innstramminger, låser og klaffer er mye mer funksjonelle. Noe som gjør posene enda mer komfortabel og lett å bruke. Man kan virkelig kjenne at ME har fått mer varme ut av posene i bruk. Dette reflekteres ikke altid av EN13537 testing, men man kjenner det ekstremt godt i bruk.


 


EN 13537:


Comfort Limit: -2 C
Extreme: -18 C
Good night sleep garanti: -5Vi anbefaler alle opp til 183 cm å velge størrelse STD 185 pg alle opp til 2 meter å velge XL 200 cm. Er du høyere enn 2 meter velger du pose fra Western Mountaineering opp til 220 cm. Spør oss om det er noe du lurer på!

Tilleggsinformasjon

Pil og pilutstyr Ikke tilgjengelig
Varemerke Mountain Equipment
Sesong Sommer

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  • Fornøyd?: