Menu

Om DraUt

DraUt-logo

DraUt.no AS brenner for kvalitetesprodukter for tur og ekspedisjon. Vi finner solide produkter vi selv liker å benytte på tur og vil formidle disse til dere også. Vi er opptatt av ekte turgleder enten det er til fots, på vannet, på fjellet eller i bil eller båt. Vi liker å være ute.
Produktene vi tilbyr står for kvalitet og vi synes det er ekstra gedelig med  norske varemerker som Brynje, Devold, Rottefella, Åsnes, Moonlight gear, Bjørn Dæhlie, Strømeng. Vi er også glade i litt anderledes produkter, som for eksempel BioLite Stove hvor du kan lage mat og lade telefonen samtidig. 
Draut.no gir deg trygge råd for sikker tur og en trygg e-handelsopplevelse. Vi er lett å få tak i og lette å snakke med. (I hvertfall de aller fleste dager :-) ) 

Tøffere turer eller teambuildings-tur gjennom naturopplevelser med fokus på måloppnåelse gjennom endringsledelse og utnyttelse av teknologi i din forretningsstrategi?
I teamet har vi en solid kompetanse på utvikling av bedrifter, store som små.

Sjur Mørdre, Bjørn Sekkeseter pg Jarle Trå er tre av flere suverene fagpersoner på tur og ekspedisjon som Draut.no samarbeider med, enten du vil i ut- eller innland.
Send oss en e-post: ks@draut.no 

Hvis du også liker nytt innovativt utstyr, kvalitet og tradisjon kan du følge oss her: